All-in Contract

Onderhoud en service van uw combi ketel inclusief alle materialen en arbeidsloon voor een vast bedrag per jaar.

Om de levensduur van uw combi ketel te verlengen en deze veilig te kunnen gebruiken, is regelmatig onderhoud een vereiste.

Gasservice Noordholland BV biedt aan particulieren het combi All-in contract aan. Voor een vast bedrag per jaar heeft de klant recht op een onderhoudsbeurt en worden klachten verholpen zonder kosten in rekening te brengen (mits binnen de mantel van het toestel) (op werkdagen van 08:15 tot 17:00).

Het all-in contract kan gesloten worden binnen 2 jaar na plaatsing van het toestel, eindigt als het toestel zijn vijftiende levensjaar bereikt en kan alleen worden afgesloten op door Gasservice Noordholland BV of andere erkende installateurs geplaatste toestellen, waarbij Gasservice Noordholland BV bepaalt of het geplaatste toestel in aanmerking komt voor het all-in contract.

De vakbekwame onderhoudsmonteurs beschikken naast voldoende kennis ook over geavanceerde meetapparatuur welke regelmatig gecontroleerd wordt. Om de kwaliteit te borgen hanteert Gasservice Noordholland de BRL-6000 (Komo) kwaliteitscriteria. Bekijk ons procescertificaat voor de specifieke scope gegevens.


Voorwaarden en Tarieven

Het All-in contract kost € 129,50 per jaar, dat is nog geen € 2,50 per week!

U kunt de voorwaarden nalezen in de CONTRACT VOORWAARDEN 2015 (pdf).

 Contract aanvragen

Wanneer u meer wenst te weten kunt u ons tijdens kantooruren bellen op 0299 – 432111. Ons kantoor is maandag t/m vrijdag geopend van 08:15 tot 17:00.

U kunt ook via email meer informatie aanvragen, zie daarvoor de contact pagina.

Hieronder kunt u het All-in contract direct aanvragen. Het contract gaat pas in als u de contractaanvraag ondergetekend retour stuurt. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail zodra u bent ingeschreven.