Werkwijze

Het begint met de offerte

U belt ons om een afspraak te maken wanneer wij bij u de offerte kunnen opnemen of u vraagt online een offerte aan.

Op afspraak komt onze offerte  opnemer bij u de situatie opnemen en luisteren naar uw wensen.

Na het opnemen van de situatie doen wij u een offerte toekomen (zie kopen of verhuur voor het aanvragen van een offerte).

In de offerte zijn alle benodigde materialen en arbeidsloon inbegrepen. Slechts de onderdelen die misschien niet hoeven te worden vervangen zoals het expansievat worden niet meegerekend. Voor deze onderdelen worden meerprijzen genoemd.

Dan maken wij een afspraak

Na het ondertekenen en terugsturen van de offerte nemen wij contact met u op om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt dat wij de ketel komen plaatsen.

Het toestel wordt geplaatst

Op de afgesproken dag komen wij bij u het toestel plaatsen. We beginnen met het afkoppelen en verwijderen van het oude toestel of de oude toestellen. Dit alles is in de offerteprijs inbegrepen.

Zodra het nieuwe toestel is opgehangen worden -indien van toepassing- de gasleidingen afgeperst om er zeker van te zijn dat er geen lekkages zijn hoe klein dan ook.

Het nieuwe toestel wordt compleet afgesteld volgens de instructies van de fabrikant. Indien vereist wordt bijvoorbeeld ook de gas/lucht verhouding gemeten en eventueel bijgesteld. Zo weet u zeker dat de nieuwe ketel ingesteld staat op een optimale verbranding.

Alle oude materialen en verpakkingen worden door de monteur meegenomen. Als de monteur vertrekt heeft u een prima afgesteld nieuw toestel waar u weer jarenlang plezier van kan hebben.

Garantie

Op alle ketels die wij plaatsen geldt een garantietermijn van 2 jaar. Naast de garantievoorwaarden van de fabrikant geven wij u een volledige garantie, dat betekent dat zelfs arbeidsloon is inbegrepen.

In het 2e jaar wordt een inspectiebeurt uitgevoerd zodat u weet dat uw toestel in orde is.

Na de garantie

Aan het eind van de garantie periode doen wij u een aanbod om een onderhoudscontract op uw toestel af te sluiten. Uw toestel krijgt dan jaarlijks een onderhoudsbeurt en binnen kantooruren komen wij uw storing verhelpen zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Details vindt u op de pagina Standaard onderhouds abonnement.

Gegarandeerde kwaliteit

Alle metingen worden verricht met gekalibreerde meters die jaarlijks extern gecontroleerd worden naast tussentijdse interne controles.

Voor het gehele proces voeren wij het Komo Instal certificaat dat jaarlijks extern wordt getoetst. Het Komo Instal certificaat houdt in dat wij werken volgens strenge kwaliteits-eisen. Er wordt bijvoorbeeld gecontroleerd hoe wij uw klacht behandelen mocht die voorkomen.

Het VCA* certificaat dat wij voeren betekent dat de monteur veilig werkt. Hij is getraind om zich tijdens zijn werkzaamheden veilig te gedragen en rekening te houden met veiligheids- en milieurisico’s.

Naast een jaarlijkse externe controle van zowel Komo Instal als VCA* processen voeren wij zelf regelmatig werkplekinspecties uit om te kijken of er mogelijk nog verbeterpunten gevonden kunnen worden.