Onderhoudsabonnementen

Waarborg uw veiligheid, kies voor regelmatig onderhoud

Gasservice Noordholland verzorgt al meer dan 45 jaar het onderhoud en de reparaties aan verwarmingsinstallaties. Om de levensduur van uw combiketel en cv ketel te verlengen is regelmatig onderhoud een vereiste. Uw ketel blijft hierdoor niet alleen goed werken, het is ook nog eens veiliger. Een bijkomend voordeel is dat u bespaart op uw energierekening door uw toestel regelmatig te onderhouden. Bovendien is regelmatig onderhoud door een erkende installateur als Gasservice Noordholland nodig voor het behoud van de fabrieksgarantie.

Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan alle overige klimaattechnische installaties, waaronder airco onderhoud.

Onze onderhoudsspecialisten staan iedere werkdag voor u klaar van 08:15 – 17:00 uur.

2 soorten onderhoudsabonnementen:

 

  • All-in contract, optimaal comfort zonder extra kosten

Met het combi all-in contract bij Gasservice Noordholland heeft u onderhoud en service, inclusief materialen en arbeidsloon voor een vast bedrag per jaar.

U kunt het all-in contract binnen twee jaar na plaatsing van het toestel afsluiten. Het contract loopt tot het 15e levensjaar van het toestel. Dit abonnement kan alleen afgesloten worden op toestellen die door Gasservice Noordholland of andere erkende installateurs geplaatst zijn. Gasservice Noordholland checkt vooraf of het geplaatste toestel in aanmerking komt voor een all-in contract

Onze vakbekwame onderhoudsmonteurs beschikken naast voldoende kennis ook over geavanceerde meetapparatuur welke regelmatig gecontroleerd wordt. Om de kwaliteit te borgen hanteert Gasservice Noordholland de BRL-6000 (Komo) kwaliteitscriteria. Bekijk ons procescertificaat voor de specifieke scope gegevens.

Voorwaarden en Tarieven

Het All-in contract bedraagt € 139,00 per jaar, dat is maar € 2,67 per week!

U kunt de voorwaarden nalezen in de Algemene onderhoudvoorwaarden (pdf).

 

  • Standaard onderhoudscontract

Wilt u uw cv-ketel, warmwaterinstallatie of airconditioning laten onderhouden? Wij bieden al een onderhoudscontract vanaf €39,- per jaar. Stel het onderhoudscontract hieronder direct samen voor uw huishouden en vraag uw abonnement eenvoudig aan door het formulier in te vullen.

Met een standaard onderhoudscontract bent u voorzien van jaarlijks onderhoud en service aan uw ketel. Zo geniet u altijd van optimaal wooncomfort. Bijkomende storingen worden verholpen zonder dat er voorrijkosten in rekening worden gebracht, maar tegen arbeidsloon en materiaal.

Voorwaarden en Tarieven

U kunt de contractvoorwaarden online lezen: Algemene onderhoudvoorwaarden (pdf).

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel

Voor optimale werking, veiligheid en een langere levensduur

Meest gestelde vragen

De verwarming doet het niet
Het blijft koud in huis of boven
Het is te warm in huis (airco)
Ik heb geen warm water
Ik heb lekkage / er stroomt water uit

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 432 111

Neem direct contact met ons op