Project 21000025.39 VVE Bankrashof vervangen radiatorkranen

 

Actie

Vervangen radiatorkranen met thermostaatkranen

Locatie

Bankrashof 84-132, Amstelveen

BeheerderVVE Bankrashof 84-132, Amstelveen 
Vervangen radiatorkranenGasservice Noordholland BV, Purmerend

Wij zijn  Gasservice NoordHolland

Wij hebben een opdracht gehad van V.v.E. Bankrashof 84-132 Amstelveen om 277 zelfregulerende radiator ventielen te vervangen inclusief het waterzijdig inregelen. Dit zal mogelijk leiden tot circa 15% besparing. Op deze website informeren wij u over het project om eventuele vragen op voorhand te beantwoorden en u te informeren over de werkzaamheden die gaan plaatsvinden in uw woning.

Wat gaat er gebeuren

Uitvoering vraagt goede afspraken van ons en u

De werkzaamheden worden in de periode van : 31 augustus t/m 10 september uitgevoerd en nemen per strang 1 dag in beslag. Het is van groot belang dat u tijdens deze dag thuis bent. Wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn verzoeken wij u vriendelijk ervoor zorg te dragen dat iemand anders uw zaken behartigt. Indien een bewoner niet aanwezig is volgens planning zullen de meerwerk kosten voor de rekening zijn voor de particuliere eigenaar. Tijdens de werkzaamheden kunt u geen gebruik maken van de verwarming. Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor zorg te dragen dat de ruimtes rond om de radiatoren vrij zijn. Indien u een radiatorombouw heeft dan zal deze ook verwijderd moeten zijn. Dat bespoedigt de werkzaamheden enorm.

Tijdens deze periode heeft u geen verwarming. Er zijn elektrische kachels beschikbaar indien noodzakelijk, deze zijn ter plaatse te verkrijgen bij onze hoofdmonteur. Onze monteurs stellen zich voor, zijn herkenbaar aan onze bedrijfskleding, vertellen wat ze komen doen en ruimen als ze klaar zijn alles netjes op. Mocht dit niet het geval zijn, dan vind u de contactgegevens verderop deze pagina.

Op de dagen van de werkzaamheden

Wij zullen gaan starten met het demonteren van de bestaande radiator kranen. Per woning zullen wij de radiatorkranen vervangen en gelijktijdig zullen de nieuwe radiatorkranen waterzijdig inregelen.

Contactpersonen

Werkzaamheden tijdens werktijd

Tijdens de werkzaamheden kun u voor vragen terecht bij onze hoofdmonteur. Hij is dagelijks op het project aanwezig

Voor vragen met betrekking tot offertes of planning kunt u tijdens kantoortijden  terecht bij onze werkvoorbereider: de heer S. Verheul.

Email: S.Verheul@gasservice-nh.nl

Telefoon: 0299-432111 keuze 4

Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:15 – 17.00 uur.

Gebruikte materialen

Deze thermostaatkraan zal worden geplaatst:

COMAP AutoSar

Tot 20% minder energie

Met een correcte uitbalancering in combinatie met COMAP thermostaatknoppen is er een optimale en zuinige werking. Dit kan tot 20% energiebesparing opleveren.

Altijd de juiste temperatuur
Met een correcte uitbalancering zijn er geen lokalen meer te veel of te weinig verwarmd. De gebruiker geniet hierdoor altijd van optimaal comfort.

Stille werking
Met een correcte uitbalancering is er geen sprake van geluidshinder. Zonder uitbalanceringssysteem, in het geval van slecht ingeregelde ventielen of wanneer er een onaangepast model is kan er overdruk ontstaan in de kring. Daardoor wordt de installatie luidruchtig.

 

Meerwerk opties

Meerprijzen voor het leveren en monteren, inclusief btw.

TitelOmschrijvingAfbeeldingMeerprijs
Honeywell Home evohome single zone Wifi pakket aan/ uit

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome. U kunt Honeywell evohome met dit pakket als Single Zone (één zone) systeem gebruiken, feitelijk als draadloze klokthermostaat. Het is ook mogelijk het pakket uit te breiden tot een volwaardig zoneregelsysteem en zo iedere ruimte in uw woning een eigen temperatuur en temperatuurprogramma te geven.

Voordelen van deze thermostaat:
● Meer comfort – u regelt gemakkelijk de temperatuur in elke kamer in uw huis, en dat allemaal vanuit uw comfortabele stoel.
● Meer controle – vergeet vroeger, toen u nog thuis moest zijn om de verwarming aan te zetten. Met evohome doet u dat met uw smartphone.
● Minder energie – als u zelf de controle heeft over waar en wanneer u uw huis verwarmt, bespaart u zonder meer op uw energierekening.

€ 456,72
Honeywell Home evohome thermostaatkop wit inclusief montage adapters

De Honeywell HR92 is een draadloze radiatorthermostaat met een modern design. Dankzij de draadloze communicatie, op een frequentie van 868 MHz, kan de radiatorthermostaat eenvoudig in systemen als bv. evohome worden geïntegreerd om de ruimtetemperatuur te regelen.

Gebruiksvriendelijk:

Groot verstelbaar display met achtergrondverlichting.
Weergave van informatie op het display met symbolen en tekst.
Parameters kunnen individueel worden ingesteld.
Handmatige temperatuurwijziging tot aan het volgende schakelpunt is te allen tijde mogelijk.

€ 130,00

per stuk

Planning

 

 

Bankrashof Offerte

Dit formulier hoort bij de offerte die u van ons ontvangen heeft. In deze offerte staan alle keuzes uitgelegd. In dit formulier worden alle prijzen weergegeven inclusief BTW.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer hier het referentienummer in wat op de offerte staat.
Voer hier uw huisnummer in.
Optie keuze
Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 7 in.
Plaatsen en inregelen van een draadloze radiatorthermostaat met display zoals genoemd in de opties. Meerprijs bedraagt € 130,00 per thermostaatknop.