Geschiedenis

1968
De coöperatieve vereniging Gasapparaten Service Zaanstreek/ Waterland werd in 1968 opgericht door een aantal samenwerkende installatiebedrijven in Zaandam. Het aantal klanten groeide hard. Gassapparaten Service kreeg naast particuliere klanten ook diverse woningbouwverenigingen als klant.

1978
Het klantenbestand groeide zo hard dat het bedrijf in 1978 verhuisde naar Purmerend. Gelijktijdig werd de naam gewijzigd naar Gasservice Noordholland.

2000
Het bedrijf vestigde zich in 2000 in een nieuw bedrijfspand op het industriegebied Baanstee-Oost in Purmerend.

Gasservice Noordholland specialiseerde zich naast werkzaamheden in de woningbouw ook in werktuigbouwkundige werkzaamheden in de utiliteit. Gasservice Noordholland is een volledig zelfstandige onderneming.

2016
Januari 2016: de 3e achtereenvolgende generatie treedt toe tot de directie. Het bedrijf bestaat inmiddels uit meer dan 50 medewerkers.

Oprichting van Bouwservice Noordholland als onderdeel van Gasservice Noordholland welke zich als all-round bouwbedrijf bezig houdt met de realisatie van al uw bouwplannen voor uw woning of bedrijfspand.

2018
Viering van het 50 jarig bestaan.
De groei gaat gestaag door, het aantal medewerkers is, inclusief alle onderdelen, gestegen naar 80.

Oprichting van Klimaatservice Noordholland als onderdeel van Gasservice Noordholland welke zich richt op duurzame woonklimaat oplossingen.

 

Prestaties

Er worden zowel grote als kleine projecten uitgevoerd door Gasservice Noordholland. In nauwe samenwerking met de opdrachtgevers worden soms gedurfde en vernieuwende oplossingen voor installaties gevonden die vervolgens professioneel uitgevoerd worden.

  • Key Amsterdam; Gasservice Noordholland helpt de Key in Amsterdam met complexe installatie van rookgas- en ventilatiekanalen. 

 

Gasservice Noordholland

Al sinds 1968 dé gasspecialist in Noord-Holland

 

Meest gestelde vragen

De verwarming doet het niet
Het blijft koud in huis of boven
Het is te warm in huis (airco)
Ik heb geen warm water
Ik heb lekkage / er stroomt water uit

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 432 111

Neem direct contact met ons op

  • Heeft u een storing? Kijk dan op de reparatie/storingen pagina.
    Een urgente storing altijd telefonisch aan ons melden, nooit via het contactformulier.

    E-mail wordt alleen behandeld tijdens kantoor uren.