Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Gasservice Noordholland draagt graag bij aan de maatschappij en toont maatschappelijke betrokkenheid die blijkt uit sponsoring van sport in clubverband en sponsoring van cultuur.

Wij dragen ook ons steentje bij aan andere lokale doelen, waaronder:

  • Huis aan het water – Iedereen die te maken heeft of had met kanker kan hier terecht. Bijvoorbeeld patiënten, partners van patiënten, familie en vrienden.
  • Thuis van Leeghwater – Een hospice in het hartje van de Middenbeemster voor iedereen die zorg nodig heeft in de laatste levensfase ongeacht woonplaats, achtergrond of levensovertuiging.

Maar ook buiten Nederland draagt Gasservice Noordholland een steentje bij: Zo is Gasservice Noordholland een van de hoofdsponsoren (Helden) voor het Food Village project.

Food village

De medewerkers van Gasservice Noordholland hebben uit eigen beweging het geld dat zij ophaalden met het inleveren van aluminium, verzameld en ter beschikking gesteld aan een goed doel.

Het ingezamelde bedrag is door Gasservice Noordholland bijna verdrievoudigd in het kader van het 45 jarige jubileum. Het complete bedrag wordt gedoneerd aan de Food Village organisatie voor de bouw van een Biobrandstof installatie.

Huis aan het Water

In Katwoude staat het Huis aan het Water. Bij het Huis aan het Water kan iedereen terecht die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Dit zijn bijvoorbeeld patiënten, partners van patiënten, familie en vrienden. Het is een prachtig huis met een uitzicht over de Gouwzee.

Gasservice Noord-Holland voelt zich ook lokaal maatschappelijk verantwoordelijk en draagt daarom een steentje bij aan dit goede doel.

Bezoek de website van Stichting Huis aan het Water

Thuis van Leeghwater

Het hospice “Thuis van Leeghwater” is een warm thuis voor iedereen die zorg nodig heeft in de laatste levensfase ongeacht woonplaats, achtergrond of levensovertuiging.

Het hospice ligt in het hartje van de Middenbeemster in de prachtige Beemsterpolder op een steenworp afstand van de winkels. Het hospice heeft vier mooie bewonerskamers die van alle gemakken voorzien zijn.

“Hospice” betekent van oorsprong herberg of onderkomen. In de huidige betekenis is een hospice een tijdelijke opvang, een huis voor mensen die niet meer te genezen zijn. Hospice Thuis van Leeghwater is een plek waar mensen zich welkom en veilig voelen.

Bezoek de website van Stichting Thuis van Leeghwater

 

Maatschappelijke betrokkenheid

In sponsoring voor sport, cultuur en een bijdrage aan lokale doelen

 

 

Meest gestelde vragen

De verwarming doet het niet
Het blijft koud in huis of boven
Het is te warm in huis (airco)
Ik heb geen warm water
Ik heb lekkage / er stroomt water uit

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 432 111

Neem direct contact met ons op

  • Heeft u een storing? Kijk dan op de reparatie/storingen pagina.
    Een urgente storing altijd telefonisch aan ons melden, nooit via het contactformulier.

    E-mail wordt alleen behandeld tijdens kantoor uren.