Project 22000020.64 Rosariumpark Krommenie

 

Actie

Vervanging combiketels en rookgasafvoeren 

Locatie

Rosariumpark 188 t/m 274 Krommenie

Beheerder

Parteon

 
Vervangen combiketels en rookgasafvoeren incl. vervangen van radiatorkranen

Gasservice Noordholland BV, Purmerend

Wij zijn Gasservice NoordHolland

Wij zijn verantwoordelijk voor de renovatie van het bestaande rookgasafvoersysteem en het vervangen van uw centrale verwarmings- en warmwaterinstallatie.

Van Parteon hebben wij opdracht gekregen om de bestaande combi ketels en de collectieve rookgasafvoeren te vervangen. Daarnaast zullen wij ook de huidige radiatorkranen vervangen voor nieuwe thermostaatkranen. Op deze website informeren wij u over het project waarmee wij eventuele vragen op voorhand proberen te beantwoorden en u gelijktijdig informeren over de werkzaamheden die gaan plaatsvinden in uw woning.

Wat gaan we doen?

In opdracht van Parteon gaan wij de bestaande combiketels en het rookgasafvoersystemen vervangen (dit is verplicht vanuit wetgeving), zodat u de komende 15 jaar weer beschikt over een goed functionerend centrale verwarmings- en warmwaterinstallatie, incl. een veilig rookgasafvoersysteem. Omdat het rookgasafvoersysteem vervangen wordt is het noodzakelijk dat de bestaande combiketels ook worden. Wij zullen tijdens deze werkzaamheden ook de bestaande radiatorkranen vervangen voor thermostatische radiatorkranen.

Uitvoering vraagt goede afspraken van ons en u

De werkzaamheden worden in de periode van : 6 oktober t/m 17 oktober uitgevoerd  en nemen per woning max 2 aaneengesloten dagen in beslag. Het is van groot belang dat u tijdens deze dagen thuis bent. Wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn verzoeken wij u vriendelijk ervoor zorg te dragen dat iemand anders uw zaken behartigt. Tijdens de werkzaamheden kunt u geen gebruik maken van het warme water en de verwarming. Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor zorg te dragen dat de ruimte om de bestaande ketel vrij is en dat de berging leeg is? Dat bespoedigt de werkzaamheden enorm.

Tijdens het vervangen van het rookgasafvoersysteem en de combiketel heeft u geen verwarming en warm water. Ons advies is daarom om uw woning ’s nachts, voorafgaand aan de installatiedagen, alvast op te warmen tot 21 graden (indien de weersomstandigheden daar om vragen). Houd ook de binnendeuren zo veel mogelijk dicht, dan blijft de warmte in de woning. Er zijn elektrische kachels beschikbaar indien noodzakelijk, deze zijn ter plaatse te verkrijgen bij onze hoofdmonteur. Houd er rekening mee dat de monteur ruimte nodig heeft om te werken. Onze monteurs stellen zich voor, zijn herkenbaar aan onze bedrijfskleding, vertellen wat ze komen doen en ruimen als ze klaar zijn alles netjes op. Mocht dit niet het geval zijn, dan vind u de contactgegevens verderop deze pagina

Op de dagen van de werkzaamheden

Dag 1:

Wij  starten in de ochtend met het afplakken van de vloer met een zelfklevende en vloeistofdichte vloerbescherming. Als de vloer is afgedekt wordt de bestaande combiketel  incl. de zichtbare rookgasafvoer gedemonteerd  en wordt de schachtwand waarin de rookgasafvoerpijpen zich bevinden netjes open gezaagd zodat de rookgasafvoer in de schacht kan worden vervangen. De materialen voor de ketelvervanging worden per verdieping uitgelopen en er zal worden gestart met de montage van de nieuwe combiketel en het vervangen van de bestaande radiatorkranen.

Dag 2:

Worden de werkzaamheden hervat en als de rookgasafvoer in de schacht is vervangen wordt de schachtwand afgewerkt met een brandwerende plaat en word er gestart met het aansluiten van de nieuwe kombiketel op het nieuwe rookgasafvoer systeem.

Controle en oplevering:

Wanneer het toestel is aangesloten op het nieuwe rookgasafvoersysteem wordt het toestel getest en afgesteld conform de opgaven van de ketel fabrikant. Als alle werkzaamheden netjes zijn uitgevoerd zal er door onze Hoofdmonteur samen met u worden opgeleverd. Verder vragen wij u middels een digitale enquête of u tevreden bent met ons en met de uitvoering van de werkzaamheden.

Mochten er eventuele opleverpunten zijn zullen wij in overleg met u een afspraak inplannen en wordt dit zo snel als mogelijk opgelost.

Contactpersonen

Werkzaamheden tijdens werktijd

Tijdens de werkzaamheden kun u voor vragen terecht bij onze hoofdmonteur. Hij is dagelijks op het project aanwezig

Voor vragen met betrekking tot offertes of planning kunt u tijdens kantoortijden  terecht bij onze werkvoorbereider: de heer S. Verheul.

Email: S.Verheul@gasservice-nh.nl

Telefoon: 0299-432111 keuze 4

Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:15 – 17.00 uur.

Gebruikte materialen

Deze combiketel zal worden geplaatst:

Merk

Intergas

Model

HRE 24/18 CW3

Afbeelding
Vermogen17,8 kW
Labels

 

Omschrijving

De Intergas Kombi Kompakt is de enige HR-ketel met hoog rendement op
verwarming en een uniek hoog rendement op warmwater. Oftewel: dubbel HR.
Het geheim daarvan schuilt in de unieke gepatenteerde dubbele twee-in-één
warmtewisselaar, die zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een
optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen
rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen
en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Het ongekend hoge
rendement van de Intergas Kombi Kompakt HRE A-ketel verzekert u
van een zuinige werking, jaar na jaar.
In alle opzichten verantwoord
Dankzij de zuinige werking van de Intergas Kombi Kompakt HRE draagt u ook
bij aan de zorg voor het milieu. Door het jaartaprendement tot maar liefst 95,8%
wordt het eenvoudiger om te voldoen aan de strenge eisen van de EPN
(voor nieuwbouw) of EPBD (voor bestaande bouw).

Comfort warmwater

Comfort Waarde (CW) 3

Klein huishouden

40 graden water – 10 liter per minuut
60 graden water – 6 liter per minuut
120 liter bad vol in 12 minuten
Tegelijk meer kranen nauwelijks mogelijk

Fabrikant website

Intergas HRE 24/18

Planning

Klik op de afbeelding voor een scherpere weergave.