0299-432111

Gasservice Noordholland BV voor particuliere (en zakelijke) klanten

Gasservice Noordholland is al meer dan 50 jaar uw klimaattechnische gasservice specialist voor onderhoud aan uw verwarming, warmwaterapparatuur en airconditioning. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en verhuur van nieuwe, energiezuinige toestellen en het installeren en repareren van een combi ketel.

Verkoop

Gasservice Noordholland verkoopt complete verwarmingsinstallaties, geisers, boilers, kachels, airconditioning en accessoires. Na een aantal jaar is uw ketel aan vervanging toe. De combiketels zijn tegenwoordig een stuk zuiniger! Dit zult u direct op uw energierekening merken.

Reparatie/storing

Gasservice Noordholland voert voor haar klanten binnen 24-uur een spoedreparatie uit! Levensbedreigende situaties hebben altijd onze hoogste prioriteit. Wij doen altijd ons uiterste best om zoveel mogelijk storingen dezelfde dag aan te pakken en op te lossen. Via ons snelmenu kunt u checken of u de storing zelf kunt oplossen.

Onderhoudscontracten

Om de levensduur van uw verwarmingsinstallaties te verlengen is regelmatig onderhoud een vereiste. Regelmatig onderhoud door een erkende installateur als Gasservice Noordholland is ook nodig voor het behoud van de fabrieksgarantie. Wij bieden diverse onderhoudscontracten.

Verhuur

Geen grote investering in één keer meer, wél warmte en comfort. Tegen een vast bedrag per maand huurt u een moderne, energiezuinige cv-ketel of combiketel. Wij plaatsen de cv-ketel en zorgen ervoor dat deze goed blijft werken. U heeft geen onverwachte hoge kosten. Defecten worden zonder kosten door ons verholpen.

 
 
 

 

Meer informatie over de Honeywell T6 slimme thermostaat

Haal meer uit uw CV ketel

Waterzijdig inregelen. Minder energie. Meer comfort

Over Ons

Al meer dan 50 jaar zorgt Gasservice Noordholland ervoor dat onze klanten voorzien zijn van een warm huis, warm water of juist verkoeling. Voor tienduizenden huishoudens verzorgen wij regelmatig onderhoud aan verwarmingsinstallaties, warmwaterapparatuur en airconditioning. Dit zijn samen zo’n 34.000 toestellen.

 

Onze keurmerken

Bij Gasservice Noordholland staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om onze klanten de beste kwaliteit te garanderen, zijn wij gecertificeerd op verschillende kwaliteit- en beheersystemen. De certificaten betreffen landelijke en wereldwijd gehanteerde normen en systemen.

 

 

Een vitale en comfortabele

woning met balansventilatie

Snel menu

De verwarming doet het niet
Het blijft koud in huis of boven
Het is te warm in huis (airco)
Ik heb geen warm water
Ik heb lekkage / er stroomt water uit

 

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 432 111

Neem direct contact met ons op

  • Heeft u een storing? Kijk dan op de reparatie/storingen pagina.
    Een urgente storing altijd telefonisch aan ons melden, nooit via het contactformulier.

    E-mail wordt alleen behandeld tijdens kantoor uren. 

 

 

Laatste nieuws

Vrouwen in de techniek bij Gasservice Noordholland

Parteon en Urgenda kiezen voor Gasservice Noordholland

Parteon heeft de ambitie om haar woningen energie neutraal te maken. Met behulp van Urgenda is gekozen voor een co-makerschap van Gasservice Noord-Holland, Hemubo en M&O Techniek. Lees meer in dit artikel van Parteon.