Gasservice Noordholland BV voor bedrijven

Gasservice Noordholland al meer dan 45 jaar uw gasservice specialist voor grote installaties, service en technisch beheer aan uw cv-ketel.

Een veilig werkzame installatie met een zuinige en efficiënte klimaatinstallatie als gevolg!

Complete ontzorging voor de VvE’s

Als VvE kunt u bij Gasservice Noordholland terecht voor de aanschaf en verhuur van nieuwe, energiezuinige cv-ketels / combiketels en het installeren en repareren van uw ketels. Onze hoog opgeleide en gecertificeerde cv-installateurs staan altijd voor u klaar. Daarnaast staan wij u ook bij in het verduurzamen van diverse installaties. Van ontwerp tot realisatie!

In nauwe samenwerking met Installatienetwerk Nederland bieden wij een landelijke dekking. Zowel Gasservice Noordholland, als INN biedt een compleet aanbod van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Als lid van VvE Belang krijgt u ook korting op onze diensten!

Verkoop

Gasservice Noordholland verkoopt complete verwarmingsinstallaties, geisers, boilers, kachels, airconditioning en accessoires. Na een aantal jaar is uw ketel aan vervanging toe. De combiketels zijn tegenwoordig een stuk zuiniger! Dit zult u direct op uw energierekening merken.

Reparatie/storing

Gasservice Noordholland doet binnen 24-uur een spoedreparatie! Levensbedreigende situaties hebben altijd onze hoogste prioriteit. Wij doen altijd ons uiterste best om zoveel mogelijk storingen dezelfde dag aan te pakken en op te lossen. Via ons snelmenu kunt u checken of u de storing zelf kunt oplossen.

Onderhoudscontracten

Om de levensduur van uw verwarmingsinstallaties te verlengen is regelmatig onderhoud een vereiste. Regelmatig onderhoud door een erkende installateur als Gasservice Noordholland is ook nodig voor het behoud van de fabrieksgarantie. Wij bieden diverse onderhoudscontracten.

Verhuur

Geen grote investering in één keer meer, wél warmte en comfort. Tegen een vast bedrag per maand huurt u een moderne, energiezuinige cv-ketel of combiketel. Wij plaatsen de cv-ketel en zorgen ervoor dat deze goed blijft werken. U heeft geen onverwachte hoge kosten. Defecten worden zonder kosten door ons verholpen.

 
 
 

Haal meer uit uw CV ketel

Waterzijdig inregelen. Minder energie. Meer comfort

Over Ons

De zakelijke dienstverlening van Gasservice Noordholland is geschikt voor VvE beheerders, (groot) vastgoedbeheerders en beheerders van overige grote, zakelijke bedrijven. Inmiddels hebben wij al voor zo’n 40.000 toestellen de installatie en het onderhoud geregeld. Dit geldt onder andere voor verwarmingsinstallatieswarmwaterapparatuur en airconditioning

Onze keurmerken

Bij Gasservice Noordholland staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om onze klanten de beste kwaliteit te garanderen, zijn wij gecertificeerd op verschillende kwaliteit- en beheersystemen. De certificaten betreffen landelijke en wereldwijd gehanteerde normen en systemen.

 

 

 

Een vitale en comfortabele

Bedrijfspand met balansventilatie

Snel menu

De verwarming doet het niet
Het blijft koud in huis of boven
Het is te warm in huis (airco)
Ik heb geen warm water
Ik heb lekkage / er stroomt water uit

 

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 432 111

Neem direct contact met ons op

 

 

Laatste nieuws

Vrouwen in de techniek bij Gasservice Noordholland

Parteon en Urgenda kiezen voor Gasservice Noordholland

Parteon heeft de ambitie om haar woningen energie neutraal te maken. Met behulp van Urgenda is gekozen voor een co-makerschap van Gasservice Noord-Holland, Hemubo en M&O Techniek. Lees meer in dit artikel van Parteon.