Alles voor de VvE

De VvE kan bij Gasservice Noordholland terecht voor de aanschaf en verhuur van nieuwe, energiezuinige cv-ketels / combiketels en het installeren en repareren van uw ketels. Complete ontzorging van ontwerp tot realisatie!

De voordelen van Gasservice Noordholland:

●      All-in cv ketel onderhoud

●      Ontzorging voor uw VVE

●      Landelijke dekking

●      Erkende regionale bedrijven

●      Uitstekend te budgetteren

Rookgasafvoer voor VvE’s

De veiligheid van de bewoners rondom uw pand staat altijd voorop. Daarom is het belangrijk dat u investeert in een goede rookgasafvoer. Wanneer uw pand niet beschikt over een goed werkende rookgasafvoer, staan er mensenlevens op het spel. De kans op koolmonoxidevergiftiging neemt aanzienlijk af als u kiest voor een concentrisch rookgasafvoersysteem.

Gasservice Noordholland biedt de ideale combinatie voor minimale overlast bij renovatie of een nieuw kanaal. Bij renovatie van VvE’s moet het kanaal waar de rookgasafvoer in zit vaak opengebroken worden. In samenwerking met Bouwservice Noordholland, lopen de monteurs direct achter ons aan om de koker gelijk te dichten. Hierdoor hebben bewoners minimale last van de werkzaamheden! Hetzelfde geldt voor een compleet nieuw kanaal.

Alle werkzaamheden kunnen door deze samenwerking onder eén dak uitgevoerd worden. Dit zorgt ervoor dat wij dit soort werkzaamheden tegen een scherpe prijs uitvoeren voor de VvE!

All-in met het landelijk “Installatienetwerk Nederland”

In samenwerking met Installatienetwerk Nederland biedt Gasservice Noordholland een landelijke dekking met een compleet aanbod van ontwerp tot installatie en onderhoud. U kunt bij onze specialisten ook terecht voor advies of voor het inrichten van energiemanagement of een energiebesparingsplan.

Goed en regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel is van levensbelang! Installatienetwerk Nederland is speciaal opgezet voor leden van VvE Belang. Als lid kunt u tegen een gereduceerd tarief een all-in onderhoudscontract afsluiten.

Met een onderhoudscontract wordt er gegarandeerd onderhoud gepleegd op uw cv-ketel door gekwalificeerde bedrijven met gecertificeerde cv-installateurs. Het contract bevat preventief en correctief onderhoud inclusief arbeidsloon, materiaalkosten en voorrijkosten (binnen mantel toestel) tegen een vast bedrag per jaar.

Onderhoudscontracten handhaven

Preventief onderhoud: het periodiek uitvoeren van werkzaamheden om storingen te voorkomen en controle op de veilige werking van het toestel. 

Correctief onderhoud: hieronder valt het opheffen van storingen, het repareren of vervangen van onderdelen. U kunt 24 uur per dag een storing melden. 

Voordelen van een onderhoudscontract:

  • Langer wooncomfort – een goed onderhouden cv-ketel heeft een langere levensduur;

  • Ontlast het milieu; een goed afgestelde installatie is energiezuiniger;

  • Verzekerd van periodiek onderhoud, eens in de 24 maanden;

  • Storingsmelding 24 uur per dag;

  • Storingsafhandeling binnen 24 uur na melding;

  • Verlenging van de levensduur van uw toestel;

  • Onderhoud door erkende regionale bedrijven met goed opgeleid personeel;

  • Storingen verminderen en veiligheid verbeterd.