Nieuwe cv-ketel kopen

Een goedwerkende cv-ketel is onmisbaar in uw bedrijf. Wanneer uw cv-ketel een aantal jaar oud is, is deze aan vervanging toe. De cv-ketels of combiketels zijn tegenwoordig een stuk zuiniger wat u direct op uw energierekening zal zien. Gasservice Noordholland verkoopt complete verwarmingsinstallaties, geisers, boilers, kachels, airconditioning en accessoires. Uw nieuwe energiezuinige cv-ketel, kunt u nu aanschaffen bij Gasservice Noordholland.

De cv-ketel aanschafmogelijkheden bij Gasservice Noordholland:

  • Een losse cv-ketel of combiketel kopen;
  • Een cv-ketel met een onderhoudscontract; wij bieden twee onderhoudscontracten:
    – Het All-in contract bevat onderhoud en service aan uw combiketel inclusief alle materialen en arbeidsloon voor een vast bedrag per jaar.
    Het Standaard onderhoudscontract bevat jaarlijks onderhoud en geen voorrijkosten bij een eventuele storing.

Offerte op maat

Elk bedrijfspand is anders en zo ook de behoefte aan warmte en comfort in het pand. Gasservice Noordholland maakt daarom altijd een offerte op maat. Onze gasservice specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om u gericht te adviseren over welke ketel en capaciteit het beste bij uw bedrijf passen.

De opgestelde offerte bevat het totaalbedrag voor de complete installatie, inclusief onderdelen en arbeidsloon. Uw oude apparatuur wordt ook door ons afgevoerd.

Komt de investering van een nieuwe of vervangende ketel op een ongelegen moment? Dan kunt u er bij Gasservice Noordholland ook voor kiezen om een cv-ketel tegen een vast bedrag per maand te huren.

Bespaar op uw energierekening

Ga voor een energiezuinige cv-ketel van Gasservice Noordholland

 

Snelmenu

De verwarming doet het niet
Het blijft koud in huis of boven
Het is te warm in huis (airco)
Ik heb geen warm water
Ik heb lekkage / er stroomt water uit

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 432 111

Neem direct contact met ons op