Geschiedenis

1968
In 1968 werd de coöperatieve vereniging Gasapparaten Service Zaanstreek/ Waterland opgericht door een aantal samenwerkende installatiebedrijven in Zaandam. Het aantal klanten groeide hard. Gassapparaten Service kreeg naast particuliere klanten ook diverse woningbouwverenigingen als klant.

1978
In verband met het groeiende klantenbestand verhuisde het bedrijf in 1978 naar Purmerend. Gelijktijdig werd de naam veranderd in Gasservice Noordholland.

2000
In 2000 vestigde het bedrijf zich in een nieuw bedrijfspand op het industriegebied Baanstee-Oost in Purmerend.

Naast werkzaamheden in de woningbouw heeft Gasservice Noordholland zich ook gespecialiseerd in werktuigbouwkundige werkzaamheden in de utiliteit. Gasservice Noordholland  is een volledig zelfstandige onderneming.

2016
Per januari 2016 is de 3e achtereenvolgende generatie toegetreden tot de directie. Het bedrijf bestaat inmiddels uit meer dan 50 medewerkers.

Prestaties

Gasservice Noordholland voert zowel grote als kleine projecten uit. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers worden soms gedurfde en vernieuwende oplossingen voor installaties gevonden die vervolgens door Gasservice Noordholland professioneel uitgevoerd worden.

  • Key Amsterdam; Gasservice Noordholland helpt de Key in Amsterdam met complexe installatie van rookgas- en ventilatiekanalen.

Keurmerken

Bij Gasservice Noordholland staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om onze klanten de beste kwaliteit te garanderen, zijn wij gecertificeerd op verschillende kwaliteit- en beheersystemen. De certificaten betreffen landelijke en wereldwijd gehanteerde normen en systemen.

Om aan te tonen dat onze gasmonteurs beschikken over het juiste kennisniveau en de noodzakelijke competenties, worden regelmatig controles gedaan door externe, onafhankelijke instanties.

Bekijk hier onze keurmerken met bijbehorende certificaten.

 

Gasservice Noordholland

Al sinds 1968 dé gasspecialist in Noord-Holland

 

Snel menu

De verwarming doet het niet
Het blijft koud in huis of boven
Het is te warm in huis (airco)
Ik heb geen warm water
Ik heb lekkage / er stroomt water uit

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 432 111

Neem direct contact met ons op