Plaatsen / installeren

Een combiketel of cv-ketel plaatsen / installeren in uw bedrijfspand, is een klus die u het beste aan vakbekwame en goed opgeleide installatiemonteurs kunt overlaten. Gasservice Noordholland neemt deze klus graag voor u uit handen. Onze vakmensen hebben de juiste kennis en benodigde diploma’s. Wij zijn zeer ervaren in cv-ketel en combiketel installaties en zorgen voor jarenlang comfort.

Onze medewerkers gaan volgens een vast stappenplan te werk:

1. Een offerte opstellen

Na het verzamelen van uw wensen en gegevens, stellen wij een offerte op. In de offerte zijn alle benodigde materialen, arbeidsloon en het demonteren van oude apparatuur inbegrepen. Onderdelen die (misschien) niet vervangen hoeven te worden, zoals het expansievat, worden niet meegerekend. Voor deze onderdelen worden meerprijzen genoemd. Ook kunnen wij extra opties als een nieuwe (slimme) thermostaat als meerprijzen meenemen op uw offerte (link optie pagina).

2. De afspraak maken

Na ondertekening en het terugsturen van de offerte nemen wij na ontvangst dezelfde dag nog contact met u op om een afspraak te maken voor de plaatsing van de nieuwe cv-ketel.

3. cv-ketel installatie / overige installaties

Op de afgesproken datum installeren wij uw ketel. Het oude toestel wordt eerst gedemonteerd. De nieuwe cv-ketel of combiketel wordt geïnstalleerd, indien nodig worden oude onderdelen vervangen. Voor de zekerheid persen de cv-installateurs de gasleidingen af om er zeker van te zijn dat er geen lekkages zijn. De nieuwe cv-ketel wordt volledig afgesteld volgens de instructies van de fabrikant.

Indien dit vereist is, wordt ook de gas/lucht verhouding gemeten en eventueel bijgesteld. Uw nieuwe cv-ketel wordt ingesteld op een optimale verbranding waar u jarenlang plezier van zult hebben. Onze cv-installateurs geven u nog een heldere uitleg over de werking van uw nieuwe toestel en vertrekken vervolgens met de oude materialen.

4. Garantie

Vanaf de plaatsingsdatum geldt vanuit de fabrikant een garantietermijn van 2 jaar. Vervanging van onderdelen zijn gedurende deze 2 jaar gedekt, maar arbeidsloon bij storingen is veelal (maar niet altijd!) alleen eerste jaar gedekt. 
Van garantie zijn altijd de volgende onderdelen uitgesloten: ontsteek-, ionisatiepen, glaszekering, thermokoppel en ontluchter.

5. Na de garantie

In de offerte fase wordt al een aanbieding voor een onderhoudscontract gedaan, dit kan u een aantrekkelijke korting opleveren. Maakt u geen keuze? Dan doen wij aan het eind van de garantieperiode nog een aanbod om een onderhoudscontract op uw toestel af te sluiten. Uw toestel krijgt dan jaarlijks een onderhoudsbeurt en binnen kantooruren komen wij uw storing verhelpen zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Lees hier meer over onze onderhoudscontracten >>

6. Kwaliteitscontroles

Naast de tussentijdse interne controles, zijn er ook jaarlijks externe controles/metingen met gekalibreerde meters. Voor dit proces voeren wij het Komo Instal certificaat. Dit houdt in dat wij werken volgens strenge kwaliteitseisen. Er wordt o.a. gecontroleerd hoe wij mogelijke klachten behandelen.

Het VCA* certificaat dat wij voeren betekent dat de gasinstallateur veilig werkt. Hij is getraind om zich tijdens zijn werkzaamheden veilig te gedragen en rekening te houden met veiligheids- en milieurisico’s.

Naast een jaarlijkse externe controle van zowel Komo Instal als VCA* processen voeren wij zelf regelmatig werkplekinspecties uit om te kijken of er mogelijk nog verbeterpunten gevonden worden.

Gegarandeerd de beste kwaliteit

Dankzij onafhankelijke jaarlijkse keuringen van onze werkzaamheden

 

Neem direct contact met ons op

Neem direct contact met ons op (zakelijk)