Onderhoudscontracten

Waarborg de veiligheid van uw pand en personeel, kies voor regelmatig onderhoud

Gasservice Noordholland verzorgt al meer dan 50 jaar het onderhoud en de reparaties aan grote verwarmingsinstallaties. Regelmatig onderhoud is een vereiste als u de levensduur van uw combiketel en cv ketel wil verlengen. De ketel blijft hierdoor goed en veilig werken. Tevens bespaart u op uw energierekening door uw toestel regelmatig te onderhouden. Regelmatig onderhoud door een erkende installateur als Gasservice Noordholland is ook nodig voor het behoud van de fabrieksgarantie op uw toestel.

U kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan overige klimaattechnische installaties, waaronder airco onderhoud.

Onze onderhoudsspecialisten staan iedere werkdag voor u klaar van 08:15 – 17:00 uur.

2 soorten zakelijke onderhoudscontracten:

 

  • All-in contract, optimaal comfort zonder extra kosten

Met het combi all-in contract bij Gasservice Noordholland bent u voorzien van onderhoud en service, inclusief materialen en arbeidsloon voor een vast bedrag per jaar.

Het all-in contract kan binnen twee jaar na plaatsing van het toestel afgesloten worden. Het contract loopt tot het 15e levensjaar van het toestel. Dit contract is alleen geldig op toestellen die door Gasservice Noordholland of andere erkende installateurs geplaatst zijn. Gasservice Noordholland checkt vooraf of het geplaatste toestel in aanmerking komt voor een all-in contract

De vakbekwame onderhoudsmonteurs van Gasservice Noordholland beschikken naast voldoende kennis ook over geavanceerde meetapparatuur welke regelmatig gecontroleerd wordt. Om de kwaliteit te waarborgen hanteert Gasservice Noordholland de BRL-6000 (Komo) kwaliteitscriteria. Bekijk ons procescertificaat voor de specifieke scope gegevens.

Voorwaarden 

U kunt de voorwaarden nalezen in Algemene-onderhoudvoorwaarden-Gasservice-Noord-Holland-B.V.-v-200518

 

  • Standaard onderhoudscontract

Onderhoud aan uw cv-ketel, warmwaterinstallatie of airconditioning nodig? U kunt het onderhoudscontract hieronder direct samenstellen voor uw pand. Vraag het contract eenvoudig aan door het bijbehorende formulier in te vullen.

Een standaard onderhoudscontract voorziet u van tweejaarlijks onderhoud en service aan uw ketel. U en het personeel genieten zo altijd van optimaal comfort. Bijkomende storingen worden verholpen zonder dat er voorrijkosten in rekening worden gebracht, maar tegen arbeidsloon en materiaal.

Voorwaarden en Tarieven

U kunt de contractvoorwaarden online lezen: Algemene-onderhoudvoorwaarden-Gasservice-Noord-Holland-B.V.-v-200518

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel

Voor optimale werking, veiligheid en een langere levensduur

 

Snel menu

De verwarming doet het niet
Het blijft koud in huis of boven
Het is te warm in huis (airco)
Ik heb geen warm water
Ik heb lekkage / er stroomt water uit

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 432 111

Neem direct contact met ons op