Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Gasservice Noordholland draagt graag bij aan de maatschappij en toont maatschappelijke betrokkenheid die blijkt uit sponsoring van sport in clubverband en sponsoring van cultuur.

Gasservice Noordholland draagt haar steentje bij aan lokale doelen, waaronder:

  • Huis aan het water – Voor iedereen die te maken heeft of had met kanker kan hier terecht. Bijvoorbeeld patiënten, partners van patiënten, familie en vrienden.
  • Thuis van Leeghwater – Een hospice in het hartje van de Middenbeemster voor iedereen die zorg nodig heeft in de laatste levensfase ongeacht woonplaats, achtergrond of levensovertuiging.

Ook buiten Nederland is Gasservice Noordholland maatschappelijk betrokken. Zo is Gasservice Noordholland een van de hoofdsponsoren (Helden) voor het Food Village project.

Food village

Het geld dat de medewerkers van Gasservice Noordholland uit eigen beweging ophaalden met het inleveren van aluminium, is ter beschikking gesteld aan een goed doel.

Het ingezamelde bedrag is door Gasservice Noordholland bijna verdrievoudigd in het kader van het 45 jarige jubileum. Het complete bedrag wordt gedoneerd aan de Food Village organisatie voor de bouw van een Biobrandstof installatie.

Huis aan het Water

Bij het Huis aan het Water in Katwoude kan iedereen terecht die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Bijvoorbeeld patiënten, partners van patiënten, familie en vrienden. Het is een prachtig huis met een uitzicht over de Gouwzee.

Bezoek de website van Stichting Huis aan het Water

Thuis van Leeghwater

In het hospice “Thuis van Leeghwater” is iedereen welkom die zorg nodig heeft in de laatste levensfase ongeacht woonplaats, achtergrond of levensovertuiging.

Thuis van Leeghwater ligt in het hartje van de Middenbeemster in de prachtige Beemsterpolder op een steenworp afstand van de winkels. Het hospice heeft vier mooie bewonerskamers die van de beste comfort voorzien zijn.

“Hospice” betekent van oorsprong herberg of onderkomen. In de huidige betekenis is een hospice een tijdelijke opvang, een huis voor mensen die niet meer te genezen zijn. Hospice Thuis van Leeghwater biedt een warm thuis voor deze mensen.

Bezoek de website van Stichting Thuis van Leeghwater

 

Maatschappelijke betrokkenheid

In sponsoring voor sport, cultuur en een bijdrage aan lokale doelen

 

Snel menu

De verwarming doet het niet
Het blijft koud in huis of boven
Het is te warm in huis (airco)
Ik heb geen warm water
Ik heb lekkage / er stroomt water uit

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 432 111

Neem direct contact met ons op