Nieuwe cv-ketel huren

Geen forse investering meer in één keer!

Een nieuwe of vervangende verwarming is een grote investering in één keer. Zeker voor een heel bedrijfspand. En die uitgave komt nooit gelegen. Echter is het wel belangrijk om een verouderd toestel te vervangen. Een oude cv-ketel werkt minder goed en geeft dus minder warmte. Wilt u gebruikmaken van optimaal comfort, maar geen grote uitgave aan een nieuwe cv-ketel doen? Dan is huren een goede keuze!

Comfort huren zonder zorgen

Wij kunnen niet in uw portemonnee kijken, daarom bieden wij u standaard twee mogelijkheden: een cv-ketel of combiketel huren of kopen. Zo is de aanschaf van een nieuwe verwarming voor iedereen toegankelijk en waarborgen wij uw veiligheid.

Eenvoudig een combiketel of cv-ketel huren houdt in dat wij het toestel bij u plaatsen. Wij zorgen ervoor dat het toestel goed blijft werken. U krijgt geen onverwachte hoge kosten, want eventuele defecten worden kosteloos door ons verholpen. U betaalt enkel een vaste prijs per maand, waarin kosten voor onderhoud, materialen en arbeidsloon reeds zijn inbegrepen. Vandaar dat wij spreken over ‘huren van comfort zonder zorgen’, u weet van tevoren immers waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

U huurt bij Gasservice Noordholland al een cv-ketel of combiketel voor een vaste (lage) prijs per maand. Onze specialisten adviseren u vrijblijvend over welke cv-ketel het beste bij uw bedrijfspand past. Uiteraard bent u geheel vrij in uw keuze over welk merk en welke capaciteit u kiest. De installatie bedraagt eenmalig €150 en het huurcontract is maandelijks opzegbaar.

De voordelen van een cv-ketel of combiketel huren bij Gasservice Noordholland:

  • Een vaste (lage) prijs per maand inclusief materiaalkosten, service en onderhoud
  • Geen grote investering in één keer doen
  • Optimaal comfort
  • Vrijblijvend advies van onze specialisten

Optimaal comfort zonder grote uitgave?

Huur een cv-ketel tegen een vaste prijs per maand

 

Snelmenu

De verwarming doet het niet
Het blijft koud in huis of boven
Het is te warm in huis (airco)
Ik heb geen warm water
Ik heb lekkage / er stroomt water uit

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 432 111

Neem direct contact met ons op