Onderhoud en service van uw combi ketel of ander toestel voor een vast bedrag per jaar. Exclusief materiaal en arbeidsloon (buiten de onderhoudsbeurt).

 
Om de levensduur van toestellen te verlengen en deze veilig te kunnen gebruiken, is regelmatig onderhoud een vereiste. Gasservice Noordholland biedt u een onderhoudscontract aan. Voor een vast bedrag per jaar heeft u recht op een onderhoudsbeurt en worden klachten verholpen zonder voorrijkosten in rekening te brengen (op werkdagen van 08:15 tot 17:00).
 

Voorwaarden 

Contract aanvragen

Wanneer u meer wenst te weten kunt u ons tijdens kantooruren bellen op 0299 – 432111. Ons kantoor is maandag t/m vrijdag geopend van 08:15 tot 17:00.
 
U kunt ook via email meer informatie aanvragen, zie daarvoor de contactpagina.

Hieronder kunt u het standaard contract direct aanvragen. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail zodra u bent ingeschreven.

 

    Bij incasso gaat u akkoord met jaarlijkse afschrijving van het abonnementsbedrag van de door u opgegeven rekening. De afschrijving zal plaats vinden in de maand voorafgaand aan het abonnementsjaar.
  • Gegevens kunt u op een typeplaatje vinden, vaak aan onderzijde toestel.
  • Gegevens kunt u op een typeplaatje vinden, vaak aan onderzijde toestel.
    Klant gaat akkoord met contractvoorwaarden en tarieven Gasservice Noordholland en indien aangegeven met automatische incasso.